Oplysninger
vi samler Informationen om bruger hjælper os med løbende at forbedre din oplevelse hos take24away.dk. Herunder er beskrevet hvilke oplysninger vi indsamler.
De personlige oplysninger som du indtaster ved en registrering eller anden form for service, bruges udelukkende til ordrebehandling, og bliver ikke videregivet til trediepart. Informationer du giver eller modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores website eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vore kundeservices.
Vi bruger den information du giver os til bl.a at svare på dine henvendelser, tilpasse fremtidige besøg til netop dit behov, forbedre vores forretning, og kommunikation med dig. Alle personlige oplysninger gemmes i 2 år. Oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omkring misbrug/svindel.

Billeder
Som bruger indestår du for, at du har rettigheder til disse billeder og ikke krænker copyright. På samme måde er det ikke tilladt på billede at henvise med et logo til egne eller andres hjemmesider.
Endvidere accepterer du, at Take24away.dk har ret til at anvende billederne i anden kommerciel sammenhæng, herunder til brug i nyhedsbrev. m.m. Take24away vil aldrig gøre brug af dit profilbillede af nogle art.

Priserne
er som angivet på denne Hjemmeside inklusive moms og er i Danske kroner. Der kan blive tillagt et gebyr for udbringning eller kortbetaling for det skyldige beløb.
Der kan på hjemmeside indeholder fejl, og der er altid en risiko for, at nogle af menuerne indeholder forkerte priser. I sådanne tilfælde har vi eller den relevante Restaurant ingen forpligtelse til at sikre, at du får bestillingen til den lavere pris end den aktuelt gældende, eller til at kompensere dig i forbindelse med forkerte prisangivelser, såfremt den forkerte pris er åbenlys forkert, burde du have indset dette i forbindelse med din bestilling.Rabatkuponer eller rabatbevis kan benyttes på din Ordre, hvis du anvender dette, som genkendes af Take24away.dk
Beskyttelse af Take24away.dk
Vi frigiver konto og andre personlige informationer, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov eller for at beskytte rettigheder, ejendom, eller sikkerheden omkring Take24away.dk, vore brugere eller andre. Herunder udveksling af informationer med andre selskaber, for at imødegå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort. Take24away.dk forbeholder sig ret til ved overtrædelse af en normal færden på siden, med øjeblikkelig virkning at opsige og lukke brugerens konto. Det er alene op til vores ledelse, at vurdere om et misbrug er sket.

Parter og forhandler
Parter og andre end Take24away.dk og dets partnere, tilfører services eller sælger en ydelser på dette website. Hertil kommer, at vi linker til andre websites. Vi er ikke ansvarlige for undersøgelse og vurdering heraf, og vi garanterer ikke for de services, der tilbydes af disse website eller individer eller indholdet af deres website. Take24away.dk påtager sig intet ansvar for de handlinger, ydelser og indhold for alle ovennævnte eller 3.part. Du bør selv læse deres fortroligheds politik og andre regler for brug.

Licens og Reklame
Take24away.dk giver begrænset licens til at bruge dette website til personlige formål, eller ændringer af det, eller dele heraf, medmindre der foreligger udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Take24away.dk. Denne licens omfatter kommerciel brug af dette website eller dens indhold herunder indsamling af data, telefonnummer, beskrivelser eller priser enhver afledt brug af dette website eller dens indhold; enhver download eller kopiering af konto informationer til fordel for andre websites; eller enhver brug af data mining robotter, eller lignende dataindsamlings værktøjer. Dette website eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra Take24away.dk. Du må ikke anvende frames-teknikker til at skjule handelsmærker, logos, eller andre ejendoms-information (omfattende billeder, tekst, side layout, eller sider) fra Take24away.dk og vore partnere uden udtrykkelig skriftlig tilladelse. Du må ikke anvende Take24away.dk navn eller handelsmærker i META-tags eller anden "skjult tekst" uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra os. Enhver uautoriseret brug ophæver omgående tilladelse eller licens givet af Take24away.dk. Du har en begrænset, opsigelig, og ikke eksklusiv ret til at oprette et link til Take24away.dk website så længe linket ikke afbilder Take24away.dk, dens partnere, eller deres services i et falsk, misvisende, nedsættende, eller på anden vis negativ måde. Det er ikke tilladt at bruge Take24away.dk logo eller anden relateret grafik eller handelsmærker, som en del af linket uden udtrykkelig skriftligt tilladelse.
Medlemskab
Take24away.dk forbeholder sig ret til, efter eget skøn at ændre eller modificere alle eller en del af dit medlemskab på ethvert tidspunkt, umiddelbart efter meddelelse eller billeder bliver offentliggjort på vores hjemmeside. Hvis du på noget tidspunkt ikke er enig i vores vilkår og betingelser, bør du straks ophøre medlemskab på vores hjemmeside.

Copyright
Alt indhold på dette website, så som tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, data, og software, tilhører Take24away.dk eller leverandører til Take24away.dk. Alt software anvendt på dette website tilhører Take24away.dk eller dets restaurant leverandører.

Kontakt Os
Hvis du har spørgsmål til vores politik eller din omgang med dette site, kan du kontakte vores kundeservice.

Abonner på vores nyhedsbrev