I oktober 2016 lancerede vi take24away.dk. Vores vision er at give vores gæster en unik oplevelse, når vores gæster bestiller take away fra vores hjemmeside af. Vi ønsker at hjælpe vores gæster på vej i deres søgen efter de gode spisesteder. Vi ønsker for vores gæster at det skal være let at booke et bord, bestil mad online, derudover kan vores gæster gratis download en app fra en favorit restaurant og dermed hurtigt lave en bestilling.

Take24away er formidler af Danske restaurant service, som tilbyder vores gæster at søge take away i ens by. Vi er kun en informationskilde, og sælger kun annonceplads til restaurandør. Vi tager intet ansvar for indholdet eller handlinger af tredjeparts websteder eller restaurant, som du får adgang til via vores take away side.

Som tjeneste sælger Take24away.dk ingen service. Vi er kun formidler mellem restaurandør inden for restaurant. De oplyste priser på vores tjenester er indberettet af  vores restauranter, og Take24away kan således ikke holdes ansvarlig for fejlagtige oplysninger herunder priser, beskrivelser, billeder m.m.

Vores mål er at give dig et overblik over madservice og hjælpe dig med at finde en restaurant i dit område, så du kan bestil mad online fra din favorit restaurant, og få den leveret lige til døren. Der henvises til enhver tid til den pågældende agent (restaurandør) eller til vores kundeservice, såfremt der skulle opstå uoverensstemmelser.


Reklame og Annoncering

Ønsker i at annoncere på take24away.dk? Kontakt vores kundeservice for mere information.
Indhold der fungerer som markedsføring for annoncøren skal jf. Markedsføringsloven markeres som en annonce, så bruger ikke er i tvivl
om at det er en reklame.

Hver opmærksom på at hver restaurant kan have forskellige rabatordninger, såsom Rabatter - Gavekupon - Bonuspoint - Tilbud, samt indsamling til velgørende formål.

Abonner på vores nyhedsbrev