Madguide


Bøgehat Svampe:   Bøgehat har en skarp smag
Cheddar Ost:   Cheddarost er fremstillet af komælk
Jalapenos:   Er en lille til mellemstørrelses chilipeber
Kebab:   Kebab betyder grillet kød. (Lammekød). flere steder bruger man lammekød og oksekød blandet sammen
Kødsauce:   Opskrift hemmelighed ved de forskellige restauranter
Mozarella Ost:   Mozzarella er navnet på flere slags italiensk frisk ost
Parmaskinke:   Er en skinke behandlet i Parma i det nordlige Italien
Pancetta:   Italiensk saltet og krydret bacon
Pesto:   Pesto er en italiensk sauce
Rucola:   Rucola eller sennepskål er en grøntsag, der hovedsagelig bruges i salater
Salsiccia:   Er en pølse, som består af kødfars
Serrano Skinke:   Er en type spansk svineskinke af lokale lyse landsvin
Tomatsauce:   Opskrift hemmelighed ved de forskellige restauranter

Abonner på vores nyhedsbrev